gold-fish-different

L-am auzit live cand a venit la Bucuresti. Nu am fost impresionata si nici ulterior, dupa ce m-am abonat la newsletterele sale si i-am urmarit materialele video sau scrise. “Banalitati motivationale”, gandeam. Si totusi… Sharma lucreaza cu lideri mondiali si are recunoastere internationala. In acest an, am decis sa il iau in serios. Poate pana la urma, exista o reteta a succesului!

Am reusit astazi sa urmaresc webinarul lui, dedicat unui an legendar. Imi este la indemana sa iau notite live, astfel ca iata, proaspete, ideile pe care a pus accent astazi pentru a ne bucura la maxim de 2015!

Metodologia iti dezvaluie modul de gandire
Vezi lumea prin prisma sistemului tau de convingeri. Daca nu ai familia pe care ti-o doresti, sanatate, bani inseamna ca in adancul sufletului tau nu crezi ca le meriti, nu ca nu le poti face.

Succesul are un pret – focus monomaniacal pentru ceea ce iti doresti sa realizezi. Si mediocritatea are pretul ei – auto-tradare si o viata traita 1%. Tradarea fata de tine dar si fata de familia ta, fata de copiii tai, care au incredere ca le vei arata cum functioneaza lumea.

Schimbarea este grea la inceput, dar minunata la final. Daca ceva nu e greu, inseamna ca nu iti aduce schimbare. Studiile arata ca ai nevoie de 66 de zile pentru a instala noi obiceiuri. 66 de zile de disconfort si teama , la finalul carora se afla intalnirea ta cu lucruri autentice si valoroase.

Seductia sigurantei este intotdeauna mai periculoasa decat iluzia nesigurantei
Poate ca iti este teama acum – sa crezi in tine, sa lasi anul trecut in trecut, sa renunti la o relatie toxica… Cand ajungi la limita, limitele tale se extind. Fa acest lucru fara incetare – nu numai ca vei construi viata pe care o doresti, vei inceta sa devii victima, vei deveni un model.

„Ciudat” este pretul pentru excelenta
Daca te comporti ca oamenii normali – barfesc, vad ce e mai rau  in oameni, mananca nesanatos – vei fi la fel ca ei. Iesi din gandirea de masa pentru a fi extraordinar. Cand faci acest lucru nu vei fi inteles, lumea va crede ca esti ciudat – si eu sunt neinteles de cei din jur: de ce te trezesti la 5 dimineata?,  de ce vorbesti asa?, de ce bei ceai verde? „Ciudat” este pretul pe care oamenii care isi doresc sa atinga excelenta sunt dispusi sa il plateasca.

Operele de arta nu sunt urgente
Vrei sanatate, prosperitate, o familie frumoasa si le vrei acum. Capodoperele au nevoie de timp pentru a fi create. Rabdarea este o virtute.

Fixeaza-ti atentia pe o stea si vei putea trece prin orice furtuna
Gaseste-ti „de ce”-ul. Scrie pe o foaie de hartie care sunt cele top 5 valori pe care la sfarsitul vietii vei vrea sa le fi trait. Apoi noteaza cele top 10 lucruri pe care trebuie sa le faci pana la finalul anului pentru a trai aceste valori.

Nu astepta sa vina inspiratia
Actioneaza si vei primi inspiratie. Cand faci lucrurile care trebuie, iti blochezi criticul interior si lucrurile incerc sa curga, incep sa iti vina ideile care iti vor schimba viata.

Cateva ritualuri pentru un an epic

  1. Clubul 5am – trezeste-te la 5 dimineata, in primele 20 de minute fa miscare, in urmatoarele 20 de minute planifica, in urmatoarele 20 de minute – invata
  2. Instrumentul 10×3 – in fiecare dimineata repeta fraze care te inspira de zece ori in gand, de 10 ori in oglinda, cu voce tare si apoi de 10 ori in jurnal. Cuvintele sunt foarte puternice!
  1. Urmeaza aceste ritualuri 66 de zile – gaseste pe cineva care isi doreste sa aiba in 2015 un an epic si timp de  o ora, o data pe saptamana schimbati idei despre calatoria voastra spre excelenta.
  2. 2x3x mindset  – cei mai de succes oameni din lume sunt obsedati sa invete. Focuseaza-te pe valoare, nu pe cost. Pentru a-ti dubla veniturile, tripleaza investitia ta in transformare personala si invatare transformationala.

Pe locuri, fiti gata, start?!

One Thought on “Un legendar 2015 cu Robin Sharma”

Comments are closed.