In cautarea drumului personal

Sunt jurnalist, consultant comunicare si co-fondator al site-ului de dezvoltare persoanala Chic-Elite.ro. Misiunea mea este aceea de a transmite esenta despre oameni si proiecte, intr-un mod care sa aduca valoare si impact in viata publicului.

Am o experienta de aproape 20 de ani in comunicare si in presa scrisa si online, de business si life-style. Am contribuit la dezvoltarea unor branduri premium in presa romaneasca, precum Eva.ro sau revista Cariere, si am avut ocazia de a interactiona cu sute de manageri, antreprenori si guru internationali din mediul de afaceri.

Din 2010, sunt Chief Inspired Officer la firma mea de comunicare, Buticul de Inspiratie. Principalele directii de activitate sunt: content mastery & community building, PR & media relations, branding personal si employer branding.

Proiectele care definesc traseul meu profesional au fost mereu din zona pionieratului. De la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, un domeniu despre care acum 20 de ani auzisera doar cateva persoane, pana la HR, domeniu despre care am scris vreme de 7 ani, in cadrul primei rubrici de profil din media romaneasca. La fel au stat lucrurile si cu Eva.ro, primul site pentru femei din Romania si unul din primele branduri din online-ul romanesc.

Din anul 2013 sunt moderator in cadrul evenimentelor Business Days si din acelasi an tin prezentari publice si cursuri despre personal branding si employer branding.

2015 mi-a imbogatit activitatea cu doua proiecte noi – comunitatea online dedicata femeilor Chic-Elite.ro, unde sunt co-fondator, si o structura de economie sociala, un hotel de animale de companie, Hello, Pet!, unde mi-am adus contributia la nivel de management si strategie si pentru care in prezent sunt brand ambassador.

Ma gasiti pe LinkedIn si la danatudor1@gmail.com.

Sunt destul de multe si am luat ceva frumos de la fiecare, astfel incat enumar mai jos lista cursurilor la care am participat:

2017: Programul one-to-one LifeFit.
2015:
Curs de antreprenoriat. in cadrul proiectului de dezvoltare a SES-ului Hello, Pet!
Curs de strategie si marketing, in cadrul proiectului de dezvoltare a SES-ului Hello, Pet!
Institutul de Marketing / Oxford College of Marketing – Digital Gateway
2014: EXEC-EDU – Mastering Sales
2013: Public Speaking – EXEC-EDU
2011: Mindlearners – Leadership 3.0
2007: Human Invest – Situational Leadership
2006: EXEC-EDU – Understanding Yourself and Others
2006: RoMarketing – Managementul strategic al resurselor umane
2005: Trend Consult – Gold of Desert Kings
2004: Interact – Think on Your Feet
– Factory-Business Simulation
2003: Compass Training – Public Presentations
2003: Dennis L. Wilcox – Public Relations: Strategies and Techniques
2002: AIMS – Coaching Clinic

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *