cover

In urma cu cinci ani, cand paraseam fascinanta lume a online-ului, din calitatea de “jucator”, dupa ce dezvoltasem cateva proiecte importante pentru media online dedicate femeilor, apareau in mintea mea primele idei privind un nou site pentru femei.

Ce putea aduce nou? Cum putea genera venituri, cand site-urile in jurul meu dadeau faliment sau se zbateau intr-un provocator model de business care nu se mai dovedea atat de profitabil pe cat fusese odata? Am avut patru ani pentru a gasi raspunsul la aceste intrebari. De fapt, pentru a crede in valoarea pe care o putea aduce in viata femeilor proiectul meu.

A fost nevoie de patru ani pentru a trece la actiune. Pentru a-mi depasi demerile, pentru a fi hotarata sa imi asum acest proiect, fara sa stiu catre ce va duce, fara a apartine de un grup de presa, fara a avea sprijinul unei forte de vanzari importante sau resurse financiare s.a.m.d. Anul trecut, cand am decis sa trec la treaba, ca prin minune, proiectele derulate pana atunci, de reprezentare media, au inceput sa se cearna, pentru a-mi lasa spatiu, energie si timp sa aduc in realitate ceea ce azi se numeste Chic-Elite.ro.

Un drum la fel de dificil precum cel interior a fost gasirea acelui partener care sa se conecteze la acest vis si alaturi de care sa functionez perfect in echipa. Cristina Lincu este alaturi de mine de multi ani, din liceu, ca prietena. M-a sustinut si incurajat din prima clipa si ii multumesc ca azi lansam Chic-Elite.ro.

Aceste drum a fost o lectie despre ce inseamna “impreuna”. Fara el visul meu nu ar fi devenit azi realitate. Chic-Elite este despre a face lucruri impreuna – impreuna cu organizatii, mentori, colaboratori si oricine impartaseste aceleasi valori cu noi, de etica, incredere, dorinta de a contribui la o societate mai buna. Veniti cu noi?

Foto: Amalia Savinescu