Madi.BusinessDays

Madi.BusinessDays

Imi amintesc si acum de o zi de vara din 2010, cand am hotarat sa sar in gol: sa pornesc pe cont propriu. Aveam in minte clarificate cateva directii, pornind de la ce visam si ma pricepeam sa fac. Una parea mai… SF decat cealalta. Am sunat atunci un colaborator pe al carui feed-back onest stiam ca ma pot baza si, timp de o ora, am vorbit despre… valori.

Simteam acut nevoia comunicarii construite in jurul valorilor si, spre surprinderea mea, el mi-a confirmat ca exista, intr-adevar, o preocupare in crestere a liderilor din business fata de aceasta directie.

La scurt timp dupa aceea, a avut loc reintalnirea mea cu Madi Radulescu, unul dintre trainerii si consultantii seniori din Romania. A fost defapt o alaturare a doi militanti pentru valori si unul dintre momentele mele wow a fost atunci cand am aflat despre proiectele pe care Madi le construieste in jurul unui principiu de viata esential pentru mine: increderea.

Anul trecut, un alt moment wow a fost cel in care am avut privilegiul de a fi martor si de a contribui la una dintre primele mele actiuni de comunicare a valorii sus-amintite. Unul dintre rezultatele acesteia este filmuletul de mai jos, pe care va invit sa il urmariti.

http://www.youtube.com/watch?v=YRDOKLMdRHQ