blog

Una dintre deciziile recente, de care sunt foarte mandra, am luat-o repede, scriind. Se vorbeste mult despre puterea scrisului de a ne elibera de temeri si frici, de a ne organiza gandurile, nemaivorbind de aceea de a crea un univers magic, care inspira si chiar schimba vieti.

Dedicat tuturor celor carora scrisul le este pasiune, primul concurs organizat de Chic-Elite va invita sa ne impartasiti luminile si umbrele din viata voastra, drept cadou pentru voi si pentru toate cititoarele noastre. Va asteptam cu articole in care sa ne vorbiti fie despre cel mai fericit moment din viata voastra, fie despre cel mai putin fericit, dar in ambele cazuri sa nu uitati de lectia de viata pe care ati invatat-o.

Si pentru ca la Chic Elite lucrurile se desfasoara altfel, aceste texte vor contine un singur link – unul catre blogul vostru (daca aveti) si asta pentru ca vom publica pe siteul chic-elite.ro textele preselectate de noi, dar cititorii vor fi cei care, in final, vor decide castigatorii, votandu-i. Va rugam sa ne trimiteti materialele voastre prin formularul de aici.

Si cum intr-o aventura este mult mai emotionant cand pleci la drum insotit, si noi vom fi insotiti pe perioada acestui concurs de sponsorii nostri: Marabeca, Coffee Break si Trends by Adina Buzatu care au pregatit o multime de premii:

– Esarfa The Change, Marabeca – designul este unic, fiind construit din imagini originale desenate integral de mana si apoi prelucrate prin tehnici digitale moderne, inainte de a fi imprimate pe cele mai fine tesaturi din faimoasa regiune Como, Italia. Compozitie: 100% modal (1 premiu)

– Cos cadou, Coffee Break – contine 2 pungi de cafea de 250 gr., un ceainic si o punga de ceai (3 premii)

– Esarfa Trends by Adina Buzatu – esarfa din bumbac realizata manual. Ofera personalitate oricarei tinute, atat pentru femei, cat si pentru barbati (4 premii)

Cerinte:

– Textele trebuie scrise fara diacritice (min. 350 de cuvinte) si trebuie insotite de o poza si de o scurta descriere a voastra (care va aparea pe site la sfarsitul articolului); daca doriti, puteti insera in text un singur link catre blogul vostru (nu se accepta linkuri catre siteuri comerciale sau catre reclame)

– Faceti-va cont pe chic-elite.ro aici (este gratis).

– Deveniti fanul paginii de Facebook.

– Concursul se desfasoara intre: 12 decembrie 2015 si 12 ianuarie 2016 inclusiv (ora 23.59), iar intre 12 ianuarie si 31 ianuarie 2016 cititorii vor putea vota articolul preferat (un singur vot in concurs; pot vota inclusiv concurentii)

Precizari:

Echipa Chic-Elite va preselecta textele care vor fi publicate pe site, tinand cont de corectitudinea acestora, respectarea subiectului, originalitatea scriiturii.

Castigatorii vor fi alesi de catre cititori in urma votului organizat pe site si isi vor alege cate un premiu din cele oferite de catre toti sponsorii, in ordinea din clasament.

Bafta! :)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *